Eladó Telek
Hirdetéskód: 8834088

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

1146 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

TISZATARJÁN KÖZPONT - 1146 M2 TELEK ELADÓ

Tiszatarján község központjában, az Eötvös körúton megvételre kínálok, egy 1146 m2 nagyságú teljesen körül kerített telket. Rajta egy cca. 60 m2 hasznos alapterületű 1,5 szobás, vályog falszerkezetű családi ház, valamint egy cca. 40 m2 nagyságú, szintén vályog falszerkezetű melléképület található. Az ingatlanban közmű nincs, jelenlegi statikai állapota szerint nem lakható és bontandó. A telek a központban található, mellette élelmiszerüzlet, polgármesteri hivatal, általános iskola és buszmegálló közvetlenül elérhető.

Tiszatarján a Mezőcsáti járásban, a Tisza folyótól 2 km-re helyezkedik el. Szomszédos települések Tiszakeszi (20km), Mezőcsát (10 km), Hejőkürt (5 km), Tiszaújváros (16 km). Miskolctól mintegy 55 km-re, Budapesttől 170 km-re található. A település az M3-as autópályáról a mezőcsáti vagy a hejőkürti lehajtótól érhető el. Napjainkban az autópálya közelsége jobban bekapcsolta a települést az ország vérkeringésébe.

Tiszatarján Falusi CSOK település.

További információért és a megtekintésért keressen bizalommal!
Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Vályi Attila
+36 70 632