Eladó Telek
Hirdetéskód: 8922325

Kiss György Csaba

1302 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

TISZACSEGÉN A FŐÚTHOZ ÉS A BENZINKÚTHOZ KÖZEL, DE KIFEJEZETTEN CSENDES KÖRNYÉKEN, ELADÓ EGY JÓ ADOTTSÁGÚ ÉS FEKVÉSŰ, 1302 M2 TERÜLETŰ ÉPÍTÉSI TELEK!!!
A telkek településrendezési besorolása ún. falusias lakóövezet (Lf2), melyben a maximális építménymagasság: 4,5 m, beépíthetőség: 30%, a telek alkalmas lakó-, üdülő-, apartmanépület építésére egyaránt (lásd képek között a helyi építési szabályzat kivonatot). A telken egy korábbi könnyűszerkezetes épület beton lemezalapja még rajta van, amely újra használható lehet.
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes).
A Hajdú-Bihar vármegyei Tiszacsege kisvárosi infrastruktúrával rendelkezik, jó a távolsági buszközlekedés, M3-as autópálya 27 km-re található, Tiszafüred 26 km-re, Polgár 30 km-re, nyugodt, csendes település, idegenforgalmi szempontból is kiemelkedő adottságú, van kitűnő vizű télen-nyáron működő termálstrandja, illetve a Tisza folyó mellett helyezkedik el, nem utolsó sorban tiszai átkelőhely, állandó kompjárattal, itt található az igen népszerű Tiszacsegei Halászcsárda is (ahol méltán híres a csegei halászlé).
Telekterület: 1302 m2.
Közművek: telken belül a víz, villany (3 fázis 3x25 A), utcában a gáz, csatorna, viszont a telken zárt, szigetelt szennyvíztaroló is van.
Közelben: városközpont 1 km, termálstrand 3,2 km.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!!!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Irányár: 2,7 millió Ft
Referenciaszám: M289985

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kiss György Csaba

Kiss György
+36 30 299