Eladó Telek
Hirdetéskód: 8421402

Tipp Ingatlan Kft

1000 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Tahi hangulatos, nyugodt, erdősávval határolt déli, lankás hegyoldalán DUNÁRA ÉS A HEGYEKRE PANORÁMÁS, akár ikerház építésére is alkalmas belterületi telek eladó!



Jelenleg három darab, körülbelül hasonló nagyságú, különbőző fekvésű és adottságú telek közül lehet választani. Az telkek ára egyenként: 27.5M, 29.5M és 32,5M Ft.



Tahi, Leányfaluhoz közel eső részén, a Külső-Nyulas utcában eladó egy 1000m2-es építési telek, melyre a helyi építési szabályzat szerint ikerház építése is engedélyezett.



Szabályos téglalap alakú, sík fekvésű, déli tájolású, LKE-5 övezeti besorolású kertvárosias jellegű, 15%-os beépíthetőséggel.



A telek remekül megközelíthető, Leányfalutól és a 11-es főúttól 5 percre található a Külső-Nyulas utcában. 1000m2-es ÖSSZKÖZMŰVES építési telek, melyre a helyi építési szabályzat szerint ikerház építése is engedélyezett. CSATORNA IS TALÁLHATÓ A TELKEN, AMI KIVÉTELES A KÖRNYÉKEN!



Az összes közmű az utcában a telek közelében megtalálható. IGÉNY ESETÉN 3 DB HASONLÓ NAGYSÁGÚ TELEK (ÖSSZESEN 3200nm) MEGVÁSÁROLHATÓ EGYMÁS MELLETT!



További kérdései esetén hívjon bizalommal a hét bármely napján!



 


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Szabó Edit
+36 70 900