Eladó Telek
Hirdetéskód: 8844552

Szi-We Otthona Kft.

1000 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kedves Érdeklődő! Egy csodálatos lehetőséget kínálunk Önnek egy családi ház építésére alkalmas telken.
A telek mérete 1000 nm, és a lakóövezetben található, Pest vármegye Tahitótfalu városában, ahol a környék biztonságos és csendes. Az ingatlan panorámája mesés, és lehetőséget nyújt arra, hogy egy olyan otthont építsen, amely elvarázsolja Önt és családját.
Az építhető ingatlan típusa és a lehetséges funkciója az ingatlannak szabadon választható, így csak a képzelete szab határt.
A közlekedési lehetőségek kiválóak, és az autóval való közlekedés könnyen megoldható. A közeli buszmegállók és vasútállomások pedig lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen elérje a város központját.
A környék előnyös adottságai közé tartozik a gyönyörű természet, ahol számos kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. A helyi boltok és éttermek is könnyen elérhetőek, így mindig van lehetőség arra, hogy kellemes időt töltsön családjával.
Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Bizalommal keressen minket, és segítünk megtalálni az álmai otthonát.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szi-We Otthona Kft.

Doktor Tímea
+36 70 412