Eladó Telek
Hirdetéskód: 8900049

OTP Ingatlanpont Csongrád

3800 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó zártkerti telek a Dél-Alföldön, Szentes egyik nyugodt részén!
Csodálatos lehetőség azok számára, akik a természet közelében szeretnének kikapcsolódni, vagy hobbi kertészkedéssel foglalkozni! Ez az összesen 3800 m2-es zártkerti telek Nagyhegy csendes részén található, tökéletes választás hétvégi háznak, nyaralónak, vagy kisebb gazdaságnak. Két külön helyrajzi számon fekszik, az egyik kivett udvar + kert és 2386 m2, a másik gyümölcsös és gazdasági épület, ez utóbbi 2828 m2 lenne, de ennek csak a fele tartozik ide. Másik felének más a tulajdonosa, de van használati megállapodás és vázrajz is. CSAK EGYBEN ELADÓ A 2 TELEK!!!! Az alaprajzon zölddel körbe rajzolt terület teljesen kerítéssel elkerített.
Mit jelent hogy kertes mezőgazdasági övezet?
Az övezet területébe a településnek kertes művelés alatt álló, jellemzően kisparcellás, a zöldségtermesztés, szőlő- és gyümölcstermesztés céljait szolgáló részei tartoznak. Az övezet területén a kertgazdálkodást szolgáló és az ott tartózkodást lehetővé tevő építmények helyezhetők el, az övezetben lakóépület építhető az általános érvényű egyéb előírások betartása mellett. A megengedett maximális beépíthetőség a terület 3%-a, a megengedett legnagyobb épületmagasság 4,5m, építési mód szabadonálló. Az övezet területén a már kialakult kertgazdálkodási művelést (szőlőskert, gyümölcsös, zöldséges) legalább a telekterület 70%-án fenn kell tartani a táji arculat megőrzése érdekében. Beépítés feltétele a hiányos közmű-ellátottság. Közüzemi villamos energia szolgáltatás szükséges. Vízellátás biztosítható engedélyezett saját fúrt kútból. Egyedi berendezéssel történő szennyvíztisztítás vagy szennyvízelhelyezés. Szennyvízelhelyezés kizárólag zárt szennyvíztárolóban, egyedi zárt szennyvízelhelyezéssel.
A terület mérete 3800 m2 (összesen 2 helyrajzi számon), kertes mezőgazdasági terület (M2 jelölés), aminek beépíthetősége 3%. Aszfaltos úton megközelíthető, nagy kapu beállóval. Villany kapun belül van, a telken fúrt kúttal, az utcában van vezetékes víz és gáz csatlakozási lehetőség. A telek ideális elhelyezkedésű, távol a város zajától, de mégis könnyen megközelíthető. 4 km távolságra található Szentes központjától, ahol boltok, szolgáltatások elérhetők. Kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy kis nyugalmat és természetközeli élményt a hétköznapokban. Ideális választás nyaralónak, hobbi kertészkedéshez vagy akár kisebb gazdaság kialakításához. A terület gondozott, és kiváló termőfölddel rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyümölcs- és zöldségtermesztést. Ha felkeltette érdeklődését, hívjon és egyeztessünk időpontot a személyes megtekintéshez!

Az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Amennyiben a vételár a kérdés, és úgy gondolja még nincs meg az összeg a leendő új otthonra, lehet hogy még is rendelkezésére áll a vételár csak még Ön nem is tudja? Tisztában van valóban az anyagi lehetőségeivel? Az áthidaló megoldásokkal? Esetleg csak az az akadály, hogy nem adta el még a saját ingatlanját? Nem gond, a tulajdonosaink, eladóink szívesen megvárják Önt, segítünk a gyors értékesítésben is. Ne maradjon le a vételről, ha már megtalálta a megfelelő új otthont! Szolgáltatásunk ingyenes, kizárólag sikeres értékesítés esetén van megbízási díj fizetési kötelezettség. A vevők is nálunk vannak és lehet az Ön ingatlanjára várnak?! Tudjon meg többet, hívjon bizalommal!
Eladó ingatlanja van? Nincs vevője? Hívjon segítek az értékesítésben!
Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabadfelhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Dr. Szabados Éva
+36 30 309