Eladó Telek
Hirdetéskód: 8916240

OTP Ingatlanpont Csongrád

3800 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó zártkerti telek a Dél-Alföldön, Szentes egyik nyugodt részén!
Csodálatos lehetőség azok számára, akik a természet közelében szeretnének kikapcsolódni, vagy hobbi kertészkedéssel foglalkozni! Ez az összesen 3800 m2-es zártkerti telek Nagyhegy csendes részén található, tökéletes választás hétvégi háznak, nyaralónak, vagy kisebb gazdaságnak. Két külön helyrajzi számon fekszik, az egyik kivett udvar + kert és 2386 m2, a másik gyümölcsös és gazdasági épület, ez utóbbi 2828 m2 lenne, de ennek csak a fele tartozik ide. Másik felének más a tulajdonosa, de van használati megállapodás és vázrajz is. CSAK EGYBEN ELADÓ A 2 TELEK!!!! Az alaprajzon zölddel körbe rajzolt terület teljesen kerítéssel elkerített.
Mit jelent hogy kertes mezőgazdasági övezet?
Az övezet területébe a településnek kertes művelés alatt álló, jellemzően kisparcellás, a zöldségtermesztés, szőlő- és gyümölcstermesztés céljait szolgáló részei tartoznak. Az övezet területén a kertgazdálkodást szolgáló és az ott tartózkodást lehetővé tevő építmények helyezhetők el, az övezetben lakóépület építhető az általános érvényű egyéb előírások betartása mellett. A megengedett maximális beépíthetőség a terület 3%-a, a megengedett legnagyobb épületmagasság 4,5m, építési mód szabadonálló. Az övezet területén a már kialakult kertgazdálkodási művelést (szőlőskert, gyümölcsös, zöldséges) legalább a telekterület 70%-án fenn kell tartani a táji arculat megőrzése érdekében. Beépítés feltétele a hiányos közmű-ellátottság. Közüzemi villamos energia szolgáltatás szükséges. Vízellátás biztosítható engedélyezett saját fúrt kútból. Egyedi berendezéssel történő szennyvíztisztítás vagy szennyvízelhelyezés. Szennyvízelhelyezés kizárólag zárt szennyvíztárolóban, egyedi zárt szennyvízelhelyezéssel.
A terület mérete 3800 m2 (összesen 2 helyrajzi számon), kertes mezőgazdasági terület (M2 jelölés), aminek beépíthetősége 3%. Aszfaltos úton megközelíthető, nagy kapu beállóval. Villany kapun belül van, a telken fúrt kúttal, az utcában van vezetékes víz és gáz csatlakozási lehetőség. A telek ideális elhelyezkedésű, távol a város zajától, de mégis könnyen megközelíthető. 4 km távolságra található Szentes központjától, ahol boltok, szolgáltatások elérhetők. Kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy kis nyugalmat és természetközeli élményt a hétköznapokban. Ideális választás nyaralónak, hobbi kertészkedéshez vagy akár kisebb gazdaság kialakításához. A terület gondozott, és kiváló termőfölddel rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyümölcs- és zöldségtermesztést. Ha felkeltette érdeklődését, hívjon és egyeztessünk időpontot a személyes megtekintéshez!

Az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Petkov Gyöngyi Katalin
+36 20 985