Eladó Telek
Hirdetéskód: 8515737

Győr Bartók Béla utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

864 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Siófokon, Somogy vármegyében az OTP ingatlanpont portfoliojából megvételre kínálunk egy 864 nm -es építési teleket, amely a Foki szőlőhegyhez közeli részen található, az M7 -es és a 7 -es utak ölelésében. A telek HÉSZ besorolása szerint Lke 1 -es terület, melynek további részletezéséből kiderül, hogy 5 m -es előkert meghagyásával lehet építkezni, 30% -os beépíthetőséggel, min 50% zöld felület mehghagyásával.
A strand gyalog 20 - 25 perces sétával- illetve helyi járatú busszal is könnyedén elérhető. Az telekre jól átpondolt, építési engedéllyel rendelkező ingatlanok építhetők, a vonatkozó dokumentumokat (engedélyeket) a jelenlegi tulajdonos megállapodás alapján át tudja adni, ha azt kérik.

Befektetésnek vagy saját otthonnak is tökéletes, per és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető ingatlan. Az OTP Bank szakmai hátterével, ingyenes hitel előszűrést, gyorsított ügyintézést, kizárólagos kedvezményeket tudunk biztosítani akár banki nyitvatartáson túl is. Ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk CSOK és egyéb otthonteremtési támogatásokkal együtt. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és támogatjuk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében.
Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon bennünket, további információért !
Hivatkozási szám: M248875

Térkép

A hirdető elérhetősége

Győr Bartók Béla utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kasznár József
+36 30 225