Eladó Telek
Hirdetéskód: 8910343

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

1145 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Pest vármegye, Nyársapáton 1145 m2 nagyságú kivett beépítetlen belterületi telek eladó. A telek széles aszfaltozott út mellett, családi házak szomszédságában helyezkedik el. A telek összközműves, a közművek közül a háromfázisú villany, a vezetékes víz-, gáz-ellátás és szennyvíz-elvezetés telken belül megtalálható. Alternatív vízkivételhez fúrt kút elérhető. A Helyi Építési Szabályzat szerint a telek FL-övezeti besorolású, ahol a beépítési mód oldalhatáron álló, a beépítésnél alkalmazható legnagyobb beépítettség 30 %, a beépítésnél alkalmazható legnagyobb épületmagasság 4.5 m, a beépítésnél alkalmazható legkisebb zöldfelületi arány 50 %. A terület rendezett, körben bekerített és szomszédok által határolt, domborzata sík, kapubejárás gépjárművek számára megoldott. A telken található egy családi ház építéséhez kialakított, 6 MFt bekerülési költségű, 195 m2 nagyságú beton alap és családi ház építésére készült tervrajz, valamint egy téglából épült különálló WC épület. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a település infrastruktúrája pár száz méteren belül elérhető, a tömegközlekedés megoldott.
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni. Birtokba adás a vételár kifizetését követően azonnal lehetséges.
A vásárlás finanszírozásához az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Eladó ingatlanokat keresünk hazai és külföldi partnereink, valamint befektetőink számára!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

Koltai Levente
+36 70 374