Eladó Telek
Hirdetéskód: 8921832

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

784 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ritka jó ajánlat, ne maradjon le róla! Befektetésnek is ideális vásárlás, építési tervekhez is kiváló választás.
Nagykátán, a Gyógyfürdő és Strand utcájában kínálok 784 nm-es körülkerített telket. A területet a közelmúltban minősítették át, a Vt-6-os övezetre jellemzően 40%-os a beépíthetőség. A telek két utcai kapuval is rendelkezik, szabályos téglalap formájú, sík felületű. Építkezéshez előkészített 8,2x9,3 méteres betonalap, illetve egy az építkezés idejére felvonulási épületként, vagy fűtési időszakon kívül időszakban hétvégi házként is használható 11 nm-es konténerház várja a vásárlót. Az ingatlan gondosan karbantartott, a növények gondozásához nagy segítség a fúrt kút. A környezet rendezett, az utcában állandó lakosok házai is állnak, a környék biztonságos, a belvárostól pár perces autós távolságra.
A népszerű Pest megyei fürdő fedett része egész évben, a strand pedig a nyári szezonban várja a látogatókat. A fürdőben különféle medencék, sportolási lehetőségek mellett wellness szolgáltatásokat vehetnek igénybe a vendégek.
Orvosi vizsgálatok igazolják, hogy a fürdő gyógyvize kiválóan alkalmas idült ízületi gyulladások, degeneratív elváltozások, a gerinc különböző idült gyulladásai, idegfájdalmak, ideggyógyulások, Heine-medin kór utáni, valamint agyvérzés, agyműtét vagy más okból kialakult bénulások utókezelésére, idült izomfájdalmak, sérülések, sportsérülések kezelésére, valamint elhúzódó nehezen gyógyuló csonttöréseknél a callusképződés elősegítésére.
Bevételt biztosító kis vendégház építése is lehet opció. A tovább gondolkodáshoz, megtekintési időpont egyeztetéshez várom érdeklődő megkeresését munkaszüneti napokon is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Keresztes Júlia
+36 70 334