Eladó Telek
Hirdetéskód: 8899824

Otthon Centrum - Hajdúszoboszló - József A.

626 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kedves Érdeklődő!

Aki saját otthon tervezésén gondolkodik, vagy befektetési lehetőséget keres, akkor ez a telek tökéletes választás! A Hajdú-Bihar vármegye szívében, Nádudvaron található, csendes és rendezett környezetben helyezkedik el. A telek mérete 626 m², amely elegendő teret biztosít a kreatív ötleteid megvalósításához. Az ingatlan lakóövezetben található, így ideális helyszín lehet a családi otthonod felépítéséhez, vagy akár egy modern, befektetési célú ingatlan kialakításához. Közművek tekintetében csak a csatorna van a telken belül, a többi közmű az utcában van. A környék ellátottsága kiváló, minden fontosabb szolgáltatás, bolt, iskola és egészségügyi intézmény könnyen elérhető. A telek tehermentes, így azonnal birtokba veheted. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt nemcsak a város nyújtotta lehetőségeket élvezheted, hanem a természet közelségét is. A környék népszerűsége folyamatosan nő, így nemcsak saját otthonod, hanem egy értékálló befektetés szempontjából is remek választás. A rendezett kert lehetőséget ad arra, hogy saját ízlésed szerint alakítsd ki a környezeted, legyen szó pihenésről vagy szórakozásról. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy ilyen remek telek tulajdonosa légy!

A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Az alaprajz csak tájékoztató jellegű!

Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van, független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Hajdúszoboszló - József A.

Ugrai Roland
+36 70 716