Eladó Telek
Hirdetéskód: 8874422

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

1662 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Megvételre kínálunk a Balatontól 30 km-re fekvő Mezőkomáromban egy hangulatos zártkerti telket, amely egy lakható présházból és hozzá tartozó szőlőültetvényből áll.

A telek területe 1662 m², amely magában foglal egy jól karbantartott, lakható házat, egy kiterjedt szőlőültetvényt, termő gyümölcsfákat és egy szorgos méhcsaládot. Tartozik hozzá 2db 70 méter mély, ivóvíz minőségű fúrt kút is. A telek ára tartalmazza a szőlőműveléshez szükséges gépeket, eszközöket. A telken található lakható présházban két szoba kapott helyet. Az első szoba jelenleg is a szőlőműveléshez szükséges gépek tárolására szolgál, ebből a szobából nyílik a pince. A másik szoba tárolóként funkcionál. Külső, külön bejárattal rendelkezik egy kis zuhanyzó wc, illetve egy szintén külön bejáratú tároló helység lett kiépítve. A telken található még egy jó állapotú lakókocsi is.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Stóka Andrea
+36 30 411