Eladó Telek
Hirdetéskód: 8868234

Győr Bartók Béla utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

950 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kedves Építkezők és Befektetők!

Lehetőséget kínálunk Önnek, hogy megvásárolja ezt a kiváló adottságokkal rendelkező építési telket Mecsér központjában. Ez a bájos kis település a Szigetköz szívében, Győr és Mosonmagyaróvár között félúton helyezkedik el, a Mosoni-Duna partján. A település mindkét nagyvárosból könnyen megközelíthető, és ideális választás lehet azok számára is, akik Ausztriába ingáznak.

A telek 940 négyzetméteres saroktelek, amely 30%-os beépíthetőséggel rendelkezik, így tökéletes helyszínt biztosít egy családi ház vagy ikerház építésére. Központi elhelyezkedése ellenére a telek egy csendes, nyugodt utcában található, ahol nyugalom és biztonság várja a leendő lakókat.

A telken már rendelkezésre áll a víz, a csatorna, és a gáz, míg a villany az utcában elérhető, ami megkönnyíti az építkezés megkezdését. A telek tehermentes, így azonnal nekiláthat a tervezésnek és az építkezésnek.

Mecsér település számos szolgáltatást kínál, beleértve az óvodát, iskolát, orvosi ellátást, valamint sportolási és horgászási lehetőségeket is. Ez az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik egy nyugodt, mégis jól megközelíthető helyen szeretnének építkezni vagy befektetni.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy további részleteket tudhasson meg, és személyesen is megtekinthesse ezt a különleges telket Mecséren!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Győr Bartók Béla utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szepessy L. Anita Odil
+36 70 742