Eladó Telek
Hirdetéskód: 8892516

Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda

847 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Martfű Zsófia halom zártkerti övezetében megvételre kínálunk egy művelés alól kivett zártkerti ingatlant. A telek 847 nm, amelyre 30 nm -es tégla házat és egy 5 nm-es szerszámost építettek. Az épületben három helyiséget alakítottak ki egy 28 nm-es nappalit, 4 nm-es fürdőt és 4 nm-es főzőfülkét . A házikónak padlástere is van, amelyen még egy fél szoba is kialakítható.
A ház előtt nagy fedett terasz szolgálja a család pihenését. A kerítések jó állapotban vannak, a kert rendezett, gyümölcsfákkal telepített.
A közművek közül a villamos áram van bekötve. Az utcában nincs vezetékes víz, de hamarosan behozzák az utcába. A ház alatt száraz, talajvíz mentes 10 nm-es pince található. Az udvaron fúrt kútról locsolnak, a házba is be lehet vezetni és házi vízművel üzemeltetni . A szennyvízcsatorna is ki van építve a fürdőben és a pincében .
A környék hangulatos, kellemes és közkedvelt a családok körében.
A vásárlás finanszírozásához használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda

Tűri Zsuzsanna
+36 20 350