Eladó Telek
Hirdetéskód: 8910603

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

1840 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Balatontól 8 km-re Lepsényben, zártkerti telek felújítandó pince-présházzal eladó!

A szőlőhegyen található zártkerti telek kifüggesztés köteles, de kedvező elhelyezkedésének köszönhetően többféleképpen hasznosítható.

1840 m²-es telek jelenleg nem művelt, így a telek kitisztítása után, mérete miatt ideális hobbi gyümölcsösnek, szőlő-veteményes kialakítására, de nyaralónak is kiváló választás lehet pihenőkert kialakításával. Széles utcafrontjának köszönhetően intim nyaralót lehet itt kialakítani szerényebb összeggel rendelkezőknek is, akik a Balaton közelében szeretnének egy szabadabb, természetközelibb helyet a nyári forró napok eltöltésére. A telken lévő gazdasági épület teljeskörű felújítást igényel, szükség esetén elbontható és új épület is elhelyezhető, a telek megengedett beépíthetősége 3%, maximum építménymagasság 3,5 méter, az előírások betartásával akár tetőtér beépítéses házacska is elhelyezhető.

Villany, az 55 méterre található utcai oszlopról bevezethető, vizet kútfúrással lehet megoldani. A sík területen elhelyezkedő ingatlan még esős időben is megközelíthető, az odavezető út részben zúzottköves, füves-földes.

A környék hobbi telkekkel, szőlősökkel, gyümölcsösökkel, nyaralókkal tarkított, csend, nyugalom, természetbarát környezet jellemzi. Az M7 autópályáról és a 7-es főútról is könnyen elérhető. A település kb. 5 percnyi autózással elérhető, de kerékpárral, ebike-kal, robogóval akár a Balaton és gyönyörű környéke is könnyen bejárható.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Stóka Andrea
+36 30 411