Eladó Telek
Hirdetéskód: 8820155

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

569 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A HEVES MEGYEI KÖMLŐN ELADÓ EGY 569 M2 TERÜLETŰ, ÜRES, ÚTCSATLAKOZÁS NÉLKÜLI, KÖRBEKERÍTETT TELEK! A telek szélessége: ~20 m, hosszúsága: ~29 m. Az ingatlannak egy tulajdonosa van, tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!!!
Telekterület: 569 m2.
Közművek: nincsenek.
Kömlő nyugodt, csendes Heves megyei kis község, a településen van óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, üzletek, szolgáltatások, az M3-as autópálya 13 km-re, közeli kisváros Heves, Eger 36 km-re, megközelíthető közúton és távolsági busszal.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 1 millió Ft
Referenciaszám: M278757

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pallagi István János
+36 20 388