Eladó Telek
Hirdetéskód: 8905997

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

6590 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A Balaton északi partjához közel, a Veszprém Vármegyei Káptalantóti Bács-hegy zártkerti részén eladó egy 6590 m2-es szépen művelt, gondozott, termő szőlőterület. Az Mk besorolású ingatlan Káptalantóti településtől 2 km-re található. Megközelítése jó, három irányból is megoldható, mely során részben aszfaltos út és köves utak vezetnek a helyszínre. Az ingatlanon termő szőlő fajtája 80 százalékban olaszrizling, kordonos műveléssel.
A területen jelenleg nincs épület, de a HÉSZ szerint a terület 3%-a beépíthető, a megadott feltételek betartása mellett.
Az ingatlan csodálatos természeti környezetben található, a szomszédos területek is műveltek, gondozottak, többnyire szőlőterületek.
Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan.
Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES!

A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Huiber György
+36 30 080