Eladó Telek
Hirdetéskód: 8919191

-

2600 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • Tájolás Kelet
  • Víz utcában
  • Csatorna telken belül
  • Gáz utcában
  • Villany utcában
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy 2600 nm alapterületű beépítésre alkalmas belterület. A közművek közül a csatorna a telken, víz, gáz és villany az utcában található. Hrsz.: Iliny 88


Ez az ingatlan kifejezetten kedvező tulajdonságokkal bír olyan emberek számára, akik csendes, nyugodt, festői környezetben szeretnének telket vásárolni.
A terület megközelítése egyszerű. Műút illetve járda található előtte. Teljesen a falu szélén helyezkedik el, néhány méter megtétele után már földút vezeti ki a természetbe vágyókat.


Iliny egy 150 fős kis zsákfalu a Cserhát szívében. Lakói barátságosak, segítőkészek. Ez a gyönyörű község Nógrád vármegyében található Balassagyarmattól 12 km-re, Budapesttől pedig 90 km-re. Munka- és bevásárlási lehetőség számos változatát megtalálhatjuk Balassagyarmaton. Továbbá Ilinyben is van egy jól felszerelt vegyesbolt, hétköznaponként konyha/meleg ebéddel, könyvtár és orvosi rendelő.


Természeti adottságok szempontjából igen kedvező a fekvése, hegyek, dombok, és erdő veszi körül, túraútvonalak vezetnek át a településen. A Nyírjesi tavak, illetve a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark 15 km-re helyezkednek el a falutól, a Tábi tó mindössze 3 km-re. 


Ez az ingatlan a 2019.07.01-től induló falusi CSOK által támogatott településen található.


Irányár: 3 millió Ft.


Érdeklődni telefonon keresztül szíveskedjenek!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Jakabovics Viktória

+36 30 134