Eladó Telek
Hirdetéskód: 8902409

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

742 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KÖZMŰVESÍTETT ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ HAJDÚBÖSZÖRMÉNYBEN!!! A telek jó adottságú és fekvésű, 742 m2 területű, aszfaltos utcában, rendezett környéken, jó szomszédsággal. Nagysága és elhelyezkedése miatt befektetési célra is ajánljuk!!! A telek utcafronti szélessége ~19,5 m, mélysége ~37,3 m, településrendezési besorolása kertvárosias lakózóna, beépíthetőség: 30 %, maximális építménymagasság 4,5 m, oldalhatáros beépítési móddal építhető rá lakóépület, és egyéb épületek.
Az udvar körbekerített (kis- és nagykapuval).
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!
Telekterület: 742 m2.
Közművek: telken belül víz, szennyvíz, gáz.
Hajdúböszörmény város Hajdú-Bihar vármegyében a Hajdúböszörményi járás székhelye. A megyeszékhely után a megye második legnépesebb települése, területi kiterjedés szerint pedig az egész országban a negyedik legnagyobb. A Hajdúság tájegységnek a legnagyobb települése, nevezik a "hajdúk fővárosának" is. Az igényesen gondozott és parkosított város tökéletesen alkalmas családok részére. Közel van Debrecen, de kiváló az infrastruktúrája, alapellátottsága, ill. közlekedési és kereskedelmi szempontból is (van Tesco, Spar, Aldi, Penny áruház, vasútállomás, buszpályaudvar stb.), de kiemelkedő hely a szolgáltatások, szállások, egészségügyi ellátás, fizioterápia, wellness tekintetében szintén.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, hétvégén is! Kérem hívjon Hódosné Gábor Éva.
További kérdéseire készséggel válaszolok! Az OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, CSOK-hoz, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett!
Irányár: 18 999 000 Ft
Referenciaszám: M288936

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hódosné Gábor Éva
+36 70 904