Eladó Telek
Hirdetéskód: 8887413

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

3437 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Komárom-Esztergom vármegye Gyermely településen, Macskahegyen, külterületi 3437nm-es telek ELADÓ!
A telek zártkert besorolású, kifüggesztés szükséges. Villany 3x 16A a telken belül található zárható villanyóra szekrényben. A fúrt kút a telek felső részén található, ahová ha házat is építünk közelében lesz és az otthonból csodás panorámában gyönyörködhetünk. A 2952 nm-es telkünkre a saját tulajdonú, külön helyrajzi számú, 485nm-es utunkról tudunk behajtani, ami elejében található a villanyóra is.
Alatta eladó 2093nm-es erdő rész is, amit 6.000.000.Ft-ért vehet hozzá! M287229-os számon találja.
A tulajdoni viszonyok rendezettek, egy épület tervrajzai már rendelkezésre állnak. Jelenlegi szabályok értelmében az adásvételi kifüggesztése szükséges.
Beépíthetősége 6%, maximum 60nm épülettel és 80nm-es pincével.
Az aszfaltos út kb 100m-re található, előttünk is murvás karbantartott.
Gyermely Ausztriát idéző szép falu, de mégis csak fél órányira van Budapesttől és Tatabányától, melyben megtalálható református és katolikus templom, bolt, posta, orvosrendelő, védőnő, fogorvos és polgármesteri hivatal. Az iskola német nemzetiségű, kiváló finom változatos ételekkel, változatos közösségi programokkal. Óvoda és bölcsőde megújult épületben. Focipálya, sportcsarnok, szép tiszta játszótér csúszópályával, pingpongasztallal egyéb játékokkal. A faluközpontban a GYERECSAK színpad. Az utca végén csütörtökön hamburger nap, pénteken lángos nap, a gyermelyi lángososnál lehet sokféle finomságot enni, mellette beszélgetni a falubeliekkel és finom csapolt söröket inni. A majális és a falunap nagyszabású rendezvény, koncertekkel, vetélkedőkkel, sok árussal és kaja-pia-dínomdánommal. A hulladék gyűjtés szelektív. Gyermelyen élni jó!
M287228
Beépíthetőség mértéke (%) 6.0
Hivatalos alapterület (m2) - (ház esetén felépítmény területe) 3 437 m2
Övezeti besorolás Külterület
Telek szélessége (m) 30.0
Víz Telken belül
Nyeles igen
Villany Telken belül
Kilátás Panoráma
Csatorna Nincs
Panoráma szemközti hegyekre
Gáz Nincs
Osztatlan közös tulajdon nem
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495