Eladó Telek
Hirdetéskód: 8861469

Dunaharaszti, Dózsa György út 45. (OTPIP)

1158 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Délegyháza tóparthoz közeli részén egy 1158 m?-es építési telek! Az ingatlan kiváló lehetőségeket kínál, hiszen jelenleg egy bejárattal rendelkezik, de a hátsó utcáról is nyitható kapu, így akár osztható is. Ez ideális választás lehet akár vállalkozóknak, akik társasház építésén gondolkodnak , akár összeköltözőknek is. Az áram az ingatlan előtt található, a csatorna telken belül van, a víz és gáz pedig az utcában. A vízhez hivatalos rácsatlakozási engedély is rendelkezésre áll. 30%-ban beépíthető, így bőséges lehetőséget kínál különböző építési tervekre.

Az ingatlan aszfaltozott utcában található, újépítésű házak környezetében, és a tópart mindössze pár perc sétára van. Ez a telek tökéletes választás azok számára, akik csendes, tópart közeli helyen szeretnék megvalósítani álmaikat. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Érdeklődjön most, és legyen Ön az új tulajdonosa ennek a kiváló adottságokkal rendelkező teleknek!
Ha felkeltette érdeklődését, ne habozzon, keressen bennünket bármelyik hét napján. Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.Ha felkeltette érdeklődését, ne habozzon, keressen bennünket bármelyik hét napján. Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Dunaharaszti, Dózsa György út 45. (OTPIP)

Győri Péter
+36 70 607