Eladó Telek
Hirdetéskód: 8914459

Nagykanizsa Zrínyi Miklós utca 21 - OTP Ingatlanpont Iroda

100 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Zala vármegyében, Hévíz és Keszthely között (Cserszegtomajon ) megvételre kínáljuk a Biked-dombot, a dombtetőn egy Európai szinten is kiemelkedő, egyedi kivitelezésű , liftes ingatlant, a híres MARGIT KILÁTÓT. A kilátótorony környezetében több kiszolgáló épület található. -a kilátó és a hozzá tartozó kiszolgáló , és kereskedelmi ingatlanok is felújításra szorulnak! Az ingatlanok több irányból ( Sümegi út, ill. a Bikedi sor )is megközelíthetőek, az ingatlanokon belüli közlekedést több száz méter aszfaltozott út könnyíti meg. Az eladásra kínált terület két szomszédos telekből áll, összesen kb 15 hektár. Jelen ingatlan a kilátó, és a körülötte lévő fásított terület, amellett, hogy rekreációs célokra is ideális, a helyi szabályozás szerint 2 %-ban beépíthető. A helyszín adottságait figyelembe véve a kilátó a fák fölé magasodva teljes-360 fokos panorámát biztosít a Balatonra, és környékére. A táj látványa minden irányban élvezetes.
Az ingatlan több oldalról is kiépített úton jól megközelíthető, valamint parkoló is várja a látogatókat. Víz, villany, szennyvíz -hálózat ki van építve, minden be van kötve az ingatlanokba!
A kilátó és a körülötte lévő lenyűgöző terület a sokoldalú lehetőséget és a kiváló befektetési potenciált ötvözi. A fásított terület nem csupán a természetbarátok paradicsoma, hanem jövőbeli befektetők számára is vonzó lehetőséget nyújt, gondos kezeléssel és fejlesztésekkel hosszú távú értéket adhat. Az ingatlan jelenlegi rendezése és folyamatos gondozása garantálja a kulturált és vonzó környezetet. Az itt rejlő lehetőségek számos funkcióval bővíthetők: legyen szó turisztikai, vagy akár egy teljes körű természetközeli üdülőkomplexumról. Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy részletesen tájékozódhasson erről a sokoldalú ingatlanról, ami befektetési szempontból is magas potenciállal rendelkezik. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ügyfeleink számára a finanszírozást végző OTP Bank Nyrt. az EU- és MFB támogatások igénybevételét is lehetővé teszi, ezen felül kamat- és díjkedvezményeket nyújt a hálózatunkon keresztül létrejött szerződésekhez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Nagykanizsa Zrínyi Miklós utca 21 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pál Miklós
+36 70 334