Eladó Telek
Hirdetéskód: 8862162

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

788 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó építési telek Csabrendek belterületén.

A 788 m2 alapterületű építési telek Csabrendek csendes, már beépített utcájában található. A sarki telek átlagos szélessége 16m, víz, villany csatorna az utcában, gázcsonk a telken belül. A helyi építési szabályzat szerint a terület beépíthetősége 25%.

A település központja körülbelül 1 km-re található, így akár gyalogosan is elérhető közelségben van posta, bolt, általános iskola, óvoda, gyógyszertár, könyvtár, orvosi rendelő. A környék csendes, rendezett, családi házas. Csabrendek Sümeg közvetlen szomszédságában helyezkedik el, Keszthely, Tapolca és Ajka is könnyen elérhető. A Balaton autóval fél órán belül elérhető.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére.  Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk a kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

Boja Péter
+36 30 930