Eladó Telek
Hirdetéskód: 8266433

Budapest II. kerület Szépvölgyi út 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

690 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest XXII. kerületében Nagytétény Baross Gábor telepen eladó egy saját HRSZ-al rendelkező belterületi telek bontandó házzal.

A kerületnek ez a része csendes kertvárosias övezet, rendezett épületekkel, utcákkal, nagyjából a 60-70 években épült alacsonyabb családi házakkal.

Építkezni készülőket várunk. A telek jelenlegi besorolása tulajdonlapon "Kivett lakóház és udvar". Beépíthetősége 40%, legmagasabb építmény magasság 9,5 méter, szintterületi mutató 1,2 . Utcafrontja 7,5 méter, hossza 93 méter, tehát egy hosszúkás, sík telek, így ehhez az alakzathoz igazodó ház építhető ide. A keskeny utcafront felőli részen érdemes indítani az épületet egy garázzsal.
A telken áll pár kisebb bontandó építmény és egy kb 50 nm-es földszintes sóskuti mészkő öreg ház. Korábban összközműves ingatlan volt, de jelenleg minden közmű le van szerelve, a kertben található egy kerti vízcsap.

Bemutatás rugalmasan, hívjanak bátran bemutatási időpontot egyeztetni! Az OTP Ingatlanpont személyi bankár közreműködésével és kedvezményes pénzügyi megoldásokkal, Babaváró, CSOK folyósítással segíti otthonteremtési terveit.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest II. kerület Szépvölgyi út 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szabó Zoltánné
+36 70 432