Eladó Telek
Hirdetéskód: 8918964

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

1210 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** ELADÓ építési telkek Ürömhegyen! ***

Elsősorban cégek részére kínáljuk megvételre a jogerős, teljes építési engedéllyel és részletes teljes kiviteli tervekkel rendelkező Lke-2/SZ-IK1 övezeti besorolású telkeinket.

Iker vagy szabadon álló beépítéssel maximálisan 20% építhető be. Legnagyobb szintterületi mutató 0,4 m2/m2. A maximális építménymagasság 4,5-6,5 m. A déli fekvésű, panorámás telkek villany, víz közművekkel rendelkeznek.

A kiviteli tervek és engedélyek a vételár részét képezik.

(Magánszemély vásárlók esetén az 5%-os kedvezményes adókulcs alkalmazható, amely áfa az új építésű ingatlanok vásárlására és saját telekre történő építkezésekre vonatkozik, egy kedvező adókulcs, amely lehetőséget biztosít az érintetteknek, hogy magánjellegű beruházásaikat alacsonyabb költséggel valósítsák meg. Ez az adókulcs különösen kedvező azoknak, akik új házat vagy lakást vásárolnak, vagy saját tulajdonú területükön generálkivitelezővel építkeznek. Az 5%-os áfa 2021. január 1-jétől 2026. december 31-ig alkalmazható, de csak abban az esetben, ha az építési engedélyt 2022. december 31-ig véglegesítették, vagy az építkezést egyszerűsített bejelentés alapján jelentették be.)
M289360
Beépíthetőség mértéke (%) 20.0
Hivatalos alapterület (m2) - (ház esetén felépítmény területe) 1 210 m2
Építménymagasság min. (m) 4.5
Telek szélessége (m) 5.0
Építménymagasság max. (m) 6.5
E-Ingatlan azonosító piaci új
Min. zöldfelület aránya 0.4
Övezeti besorolás Lakóövezet
Víz Telken belül
Villany Telken belül
Csatorna Telken belül
Gáz Nincs
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495