Eladó Telek
Hirdetéskód: 8861700

Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda

8634 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ TELEK BOTYKAPETERDEN ? KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG MINDENKINEK!

Botykapeterden, a 6-os út közvetlen közelében ELADÓ egy 8634 m2-es, BELTERÜLETI TELEK. Ez a NAGYMÉRETŰ INGATLAN kiváló lehetőségeket rejt magában, legyen az egy új vállalkozás indítása vagy egy telephely kialakítása ? mindezt egy KIVÉTELES ELHELYEZKEDÉSSEL.

A telek rendkívül JÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL rendelkezik. Az elektromos hálózat már a telken belül található, így a villamosenergia-ellátás biztosított. Bár a csatorna és a gáz közüzem egyelőre nincs kiépítve, a telek BELTERÜLETI besorolása és a környék fejlődő infrastruktúrája garancia arra, hogy ezek a kényelmi megoldások is hamarosan elérhetők lesznek.

A 6-OS ÚT közelsége különösen alkalmassá teszi az ingatlant vállalkozások számára, hiszen az ingatlan KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ, még teherautókkal is. Ez a szempont az ipari és logisztikai célú befektetők számára kiemelt fontosságú, hiszen a gyors és egyszerű megközelíthetőség jelentős idő és költségmegtakarítást eredményezhet.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Ha felkeltette érdeklődését ez a KIEMELKEDŐ LOKÁCIÓVAL rendelkező telek, várjuk megtisztelő hívását! Érdemes mihamarabb lépnie, hiszen egy ilyen ajánlat ritkán tűnik fel a piacon!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda

Molnár Márk István
+36 30 265