Eladó Telek
Hirdetéskód: 8834712

Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda

4520 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó telek Balatonszőlősön

Eladásra kínálok Balatonszőlősön egy 4500 m2-es, Mk1-es területi besorolású zártkerti telket (szőlős 80% beépithetőség:3%) mely lenyűgöző panorámákkal rendelkezik: az egyik irányban a Balaton, a másik irányban pedig a Csibe hegy csodálatos látképe tárul elénk. A telek fantasztikus adottságokkal és számtalan természeti különlegességgel rendelkezik.
A telken belül fúrt kút és villamos hálózat található, jó minőségű úton (70%-ban új aszfalt) két oldalról is könnyedén megközelíthető. A telekre való bejutás szintén 2 oldali lehetőséget kínál, ezzel elősegítve a telken megvalósuló tevékenységeket és a jövőbeli építkezést.
Ez a terület félig erdősáv ölelésében helyezkedik el (körbe járható úttal), hangulatos belső ligetekkel, tisztással és folyamatosan gondozott állapotra való tekintettel átlátható és gyorsan felmérhető a telek különleges adottságai.
Kevés olyan telek akad a környéken, amely ilyen könnyedén megközelíthető, ugyanakkor privát szférát is biztosít. A természet közelsége és szépsége különleges hatással lesz új tulajdonosára, így itt egy igazi álom válhat valóra ha meglátod benne a fantáziát.
Gyönyörű és egyben csábító természeti környezet várja új tulajdonosát.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, valósítsd meg álmaidat ebben a kivételes környezetben!

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda

Makai Attila
+36 30 492