Eladó Telek
Hirdetéskód: 8908562

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

720 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Abony, Vasútállomás közelében 720 m2 alapterületű belterületi kivett beépítetlen terület eladó. A terület házszámmal rendelkezik, szabályos téglalap alakú, amely közvetlenül aszfaltozott út mellett fekszik. Az út és a telek közötti közterület szélessége 7 méter, amely ideális behajtást biztosít a telekre. A telek domborzata sík, rendezett, jelenleg zöldterület. Közművekkel nem rendelkezik, a vezetékes víz-, villany-, gáz-ellátás, szennyvíz-elvezetés az utcában rendelkezésre áll. A Helyi Építési Szabályzat szerint a terület Lke-1 jelű övezetbe tartozik, ahol a beépítési mód (18 méteres telekszélesség alatt) oldalhatáron álló, a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 30 %, a megengedett legnagyobb építési magasság 5,5 m, a beépítésnél alkalmazható legkisebb zöldfelületi arány 50 %. Az ingatlan egy oldalról lekerített, részben szomszédokkal körbevett. A telek külön adottsága, hogy igény szerint a közvetlenül vele határos másik 720 m2-es, külön helyrajzi számmal rendelkező házszámos építési telekkel együtt is megvásárolható, ebben az esetben 1440 m2 telekterület áll rendelkezésre.
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni, díjmentesen, sorban állás nélkül. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Eladó ingatlanokat keresünk hazai és külföldi partnereink és befektetőink számára!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

Koltai Levente
+36 70 374