Eladó Telek
Hirdetéskód: 8884279

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

587 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A TISZA-TAVI ABÁDSZALÓKON ELADÓ EGY JÓ ADOTTSÁGÚ, 587 M2 TERÜLETŰ LAKÓÖVEZETI ÉPÍTÉSI TELEK, 1,1 KM-RE A TISZA-TÓ SZABADVÍZI STRANDTÓL!!!
A telek teljesen üres, semmilyen épület nincs rajta!!!
A telek szélessége: ~19,5 m, hosszúsága ~30,6 m (lásd a méretezett térképet a képek között), formája szabályos téglalap, településrendezési besorolása ún. kisvárosias lakóövezet (Lk-1), melyben a minimális és maximális építménymagasság: 3-6,5 m, maximális beépíthetőség: 40 %.
A telek tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!!!
Távolságok: Füredi út 230 m, Penny 450 m, központ 500 m, Tisza-tó szabadvízi strand 1,1 km, Abádi kikötő 1,5 km!!!
Közművek: minden közmű az utcában.
Telek mérete: 587 m2.
A településen szépen kiépített, néhány éve felújított népszerű szabad-vízi strand található, de van strandfürdő, és vannak kikötők is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település. A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített (új autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb.). A távolsági buszközlekedés kiváló, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő.
Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező városok: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez.
Irányár: 7,9 millió Ft.
Referencia szám: M286631

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kiss György
+36 30 299