Eladó Raktár
Hirdetéskód: 8916332

HOUSE36 Ingatlanhálózat

9034 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Felkeltette az érdeklődését egy sokoldalúan hasznosítható, nagy területű ingatlan? Most itt a lehetőség!

Martonvásár kiemelt részén, az autópálya közvetlen közelében, eladásra kínálunk egy összesen 9034 m² nagyságú területet. A földterület 3 különböző helyrajzi számon található, de egymás mellett elhelyezkedő telkekből áll, így egybefüggő, nagy területet biztosít a leendő tulajdonos számára.

Mit érdemes tudni a területről?


Besorolás:A terület jelenleg Má1 (általános mezőgazdasági terület) besorolású, amely kifejezetten növénytermesztésre, állattenyésztésre, és ezekhez kapcsolódó tevékenységekre ideális. Jelenlegi bejegyzés szerint gyümölcsösként van nyilvántartva, és kifüggesztési eljárás köteles.
Rugalmasság:A terület kiválóan alkalmas mezőgazdasági fejlesztésekre, de már megkötött fejlesztési megállapodás keretében 900 m² alapterületű, kétszintes épület – jelen esetben állatklinika – létesítése is engedélyezett.
Fejlesztési lehetőségek:A jelenlegi fejlesztési megállapodás módosítható más célú építkezésre vagy hasznosításra is, így az ingatlan még sokoldalúbbá válhat az Ön terveinek megfelelően.


Miért érdemes befektetni?

Ez a terület nem csupán mezőgazdasági vagy állattenyésztési célokra nyújt lehetőséget, hanem a kedvező elhelyezkedésének köszönhetően kiváló befektetési lehetőség is. Az autópálya közelsége megkönnyíti a megközelíthetőséget és logisztikai szempontból is előnyös. Legyen szó akár saját gazdasági tevékenységről, akár vállalkozási célú hasznosításról, ez az ingatlan hosszú távon is értékálló és rugalmas befektetést biztosít.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Vegye fel velema kapcsolatot még ma, hogy részletes információkat kaphasson a terület adottság

Térkép

A hirdető elérhetősége

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Mohácsi Mária
+36 70 660