Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907090

-

66 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy birtokolja ezt az elegáns és tágas apartmant, mindössze néhány percre a világhírű Zell am See és Kaprun sípályáitól!


Ezek az apartmanok egy jól felszerelt rezidenciában találhatók Piesendorf bájos településéhez közel, kötelező bérbeadással, emellett személyes használatra is tökéletesen alkalmasak.


LOKÁCIÓ: A panorámás elhelyezkedés Fürth és Piesendorf festői városai között található, mindössze 2 km-re Piesendorf központjától, 3 km-re Kaprun-tól és 7 km-re Zell am See-től. Zell am See népszerű desztináció télen és nyáron is, híres a kristálytiszta tava és a lenyűgöző hegyek kombinációjáról. A terület egész évben síelési lehetőséget kínál a Kitzsteinhorn gleccseren, több mint 132 km tökéletesen karbantartott pályával. A síelésen túl a látogatók élvezhetik a túrasízést, sífutást és szánkózást télen, valamint golfozást, túrázást és vízi sportokat a nyári hónapokban. Ez a tevékenységek egyedülálló keveréke tette a régiót Ausztria egyik legkedveltebb üdülőhelyévé, amely pozitívan hat az ingatlanértékekre.


INGATLAN: A rezidencia minden szükséges kényelmet biztosít egy tökéletes tartózkodáshoz, beleértve az éttermet, bárt, recepciót és sí tárolót. Az épület liftel és bőséges parkolóhellyel van felszerelve.


Kérjük vegye figyelembe, hogy ezen a környéken, ekkora apartmanok használtan 500.000, újonnan 700.000 Euro körüli áron kerülnek értékesítésre!


Jelenleg a következő apartmanok elérhetők eladásra:


7. számú apartman: 1. emeleten található, 66,5 m² alapterületű, plusz 4 m² erkély. Az apartman nappaliból, konyhával és étkezővel egybenyitott helységből, 2 hálószobából, zuhanyzós fürdőszobából és különálló WC-ből áll. Tartozik hozzá egy 3 m²-es privát tároló is. Ár: 295.000 EUR.


20. számú apartman: A 3. emeleten található, 66 m²-es lakótérrel és 9 m²-es erkéllyel. Tágas nappalival, konyhával és étkezővel egybenyitott helységgel, 2 hálószobával (egyikben 2, a másikban 3 vendég számára), zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel rendelkezik, teljesen bútorozott. Tartalmaz egy 3 m²-es privát tárolót, légkondicionálót és TV-t. Ár: 310.000 EUR.


ELADVA (01.10.2024) 21. számú apartman: A 3. emeleten található, 74 m²-es lakótérrel, plusz 9 m²-es erkéllyel. Nappalival, konyhával és étkezővel egybenyitott helységgel, 3 franciaágyas hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel, teljesen bútorozott. Tartalmaz egy 3 m²-es privát tárolót, légkondicionálót és TV-t. Ár: 345.000 EUR.


HASZNÁLAT: Ezek az apartmanok jövedelmező kombinációt nyújtanak a professzionális bérbeadás és a magánhasználat között. Egy helyi bérbeadó ügynökség kezeli a bérbeadást, és vonzó hozamot biztosít, ami nemcsak tökéletes nyaralóhelyet, hanem okos befektetést is jelent.


A bérbeadási folyamat jól szervezett:


Tulajdonosi költségek: A tulajdonosnak a lakás szokásos költségeit kell fizetnie.


Bérbeadás: A helyi ügynökség mindent kezel, és a bérleti díj 30%-át megtartja.


Éttermek támogatása: A bérleti jövedelem egy részét az étterem támogatására használják, ami szükséges a turisztikai engedély fenntartásához.


Korlátlan nyaralás: A tulajdonos korlátlan időt tölthet a lakásban, a használati időért nincs további díj.


 

Az apartmanházról:A apartmanház Zell am See és Kaprun között helyezkedik el, 700 méterrel a tengerszint felett, gyönyörű kilátással a Hohe Tauern Nemzeti Parkra, amely az osztrák Alpok legnagyobb nemzeti parkja. A barátságos légkör végig kíséri a tartózkodást.


 



Az apartmanház több különböző kategóriájú szállást kínál, amelyek méretükben és berendezésükben eltérnek egymástól. Zell am See-Kaprun régióban egy megfelelő apartman megtalálható. Az alpesi üdülőhely tiszta levegője kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvező. A gondoskodás és a magas színvonalú szolgáltatások kellemes élményeket nyújtanak, és a vendégek elégedettsége miatt érdemes visszatérni a következő pihenés vagy sportos nyaralás során.



 


Biztosítsa álomlakását Ausztria egyik legkeresettebb üdülőhelyén! Vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért vagy időpont-egyeztetésért!


Magyar kollégánk is szívesen elutazik a helyszínre, vagy ha Ön inkább angolul vagy németül beszél, helyi kollégánk örömmel bemutatja Önnek az ingatlant. Az apartman megtekintése rugalmasan, az Ön időbeosztásához igazítva történik.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International