Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8874579

Duna House - Debrecen, Füredi lakópark

59 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2022
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az új társasház második emeletén 59 nm-es, nappali + 2 szobás, teljesen bútorozott lakás eladó. Az ingatlanhoz 10 nm-es erkély tartozik.
Fedezze fel a Vibe Homes lakópark II.ütemét Zamárdiban, és váljon részesévé egy kivételes életstílusnak!Zamárdi nyugodt üdülőövezetében, a Balaton szerelmeseinek kínálunk páratlan minőségű, strand melletti lakásokat. A gondosan megtervezett lakások egész évben biztosítják a kényelmet, mindössze 50 méterre a vízparttól. Az épület előtt elnyúló szabad strand számos étteremmel, kávézóval és játszótérrel rendelkezik, így minden feltételt biztosít a teljes értékű, gondtalan nyaraláshoz. A déli part legkedveltebb részei karnyújtásra elérhetők, és az északi part is egyszerűen megközelíthető a Tihany felé közlekedő komppal, amely mindössze 10 perc távolságra található.Az ingatlanok értékesítése már kész állapotban kezdődött el, hogy a vásárlók saját szemükkel is meggyőződhessenek a végső minőségről. A lakások kialakítása átgondolt és praktikus, kényelmes életteret biztosítanak, valamint jól használható, intim, panorámás erkélyekkel rendelkeznek. A zárt udvarban gépkocsi beállók kerülnek kialakításra. Többféle lakások közül választhat, 59 nm-es lakásoktól a 108 nm-es nagyteraszos otthonokig, amelyek teljes berendezéssel együtt vásárolhatók meg. A beruházó kiemelkedő minőségű alapanyagokat és burkolatokat használt fel az építés során. A liftes épületben minden lakás padlófűtéssel, Daikin klímaberendezéssel és motoros alumínium redőnyökkel kerül átadásra. Az épületet hatalmas zöld fák ölelik körül, melyek ágai között a Balaton türkiz vizének csillogásában gyönyörködhetünk.
Ne késlekedjen, tekintse meg a saját szemével! Kérdéseivel és időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressen minket a megadott elérhetőségeken.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Debrecen, Füredi lakópark

Lévainé Julika
+36 30 749