Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916266

Myhome Immo Kft.

56 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Teljesen felújított, modern okos otthon eladó Zalaegerszeg belvárosában, a Széchenyi téren!

Ez az egyedülálló, 56m2, III. emeleti lakás minden szempontból lenyűgöző, és azonnal beköltözhető. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, ahol az értékteremtés volt a mérték. A felújítás magában foglalja a legújabb műszaki megoldásokat és prémium anyagokat, így minden tekintetben megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Elrendezés és helykihasználás
A lakás két szobával rendelkezik, melyek közül az egyik tágas hálószobaként funkcionál, és egy kényelmes gardrób is kialakításra került benne. A másik helyiség nappaliként és étkezőként is használható, de a praktikus elhúzható ajtónak köszönhetően könnyedén hálószobaként is funkcionálhat. A konyha közvetlen kapcsolatban áll a nappalival, a modern reggeliző pult pedig páratlan kilátást nyújt Zalaegerszeg történelmi belvárosára, beleértve az Aranybárány szállodát is.

Okos otthoni rendszerek
A lakás okos otthonként funkcionál, ami azt jelenti, hogy a világítás (állítható fényerőjű) , a klíma és a redőnyök távolról is szabályozhatók akár telefonról, akár a folyóson elhelyezett tabletról, laptopról vagy éppen asztali gépről.. A redőnyök alumíniumból készültek, és mindegyik szúnyoghálóval van felszerelve, biztosítva a nyugodt, kényelmes életvitelt. A fűtésről két, új, energiatakarékos Sinclair márkájú klímaberendezés gondoskodik, amelyek H tarifára vannak bekötve és garantálja a kellemes hőmérsékletet az év minden szakában. A fürdőszobában és a WC-ben külön elszívó rendszer került kiépítésre, a meleg vizet Ariston márkájú okosbojler biztosítja.

Felújítás és esztétikai megoldások
Az ingatlanban minden részletre odafigyeltek: az összes nyílászáró új, az épület stílusához méltó, prémium burkolatok és csempék kerültek beépítésre. A konyha vadonatúj, modern antracit színű bútorral, ami tökéletes összhangban van a lakás fiatalos és friss atmoszférájával. A konyhabútor gépesítve van. Az ingatlanban egy praktikus háztartási helyiség is található, amely ideális tárolásra, illetve a háztartási eszközök rendszerezésére.

Tájolás és kilátás
A lakás nyugati fekvésű, így minden délután élvezheti a természetes napfényt, ami különösen a nappali és a reggeliző pult közelében lenyűgöző. Az ablakokból zavartalan kilátás nyílik Zalaegerszeg történelmi belvárosára, így a város szívében élvezheti a nyüzsgő városi életet, miközben otthona a béke és nyugalom szigete marad.

Kényelem és elérhetőség
Az épület elhelyezkedése kiváló: minden fontos szolgáltatás, bolt, étterem és kávézó egy perces sétával elérhető, így ideális választás azoknak, akik a város központjában szeretnének élni anélkül, hogy lemondanának a kényelemről. Az autós közlekedés is kényelmes, a belső udvarban lehetséges a parkolás.

Azonnal költözhető, tehermentes
Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető, így nincs akadálya annak, hogy új tulajdonosaként élvezhesse a belvárosi élet minden előnyét.

Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot, és legyen Ön az, aki megszerzi ezt a különleges okos otthont Zalaegerszeg szívében!

Az ingatlanban otthon!
Myhome

Térkép

A hirdető elérhetősége

Myhome Immo Kft.

Berki Mónika
+36 20 461