Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8881946

Nagykanizsa Zrínyi Miklós utca 21 - OTP Ingatlanpont Iroda

92 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1978
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Megvételre kínálok Zala Vármegyében, Zalaegerszegen egy közel 100 nm-es panorámás lakóingatlant. Kiváló lehetőség nagycsaládosoknak, de akár befektetésnek is. Az ingatlanban egy nagy méretű nappali került oly módon kialakításra, hogy szinte együtt él a hatalmas (52nm) terasszal. A lakás szobái külön nyílóak, a konyhát és az étkezőt egy üvegfal választja el egymástól,- valamint külön fürdőszoba, és Wc került kialakításra. Ajánlom mindazoknak, akik nyugodt, csendes, jó infrastruktúrával ellátott környéken szeretnének élni. Kb 500 m-en belül megtalálható minden, ami a napi szükségletekhez elengedhetetlen: óvoda, iskola, orvos, patika, élelmiszerbolt stb... A szomszédok kulturált, rendes emberek.
Az ingatlan elhelyezkedése és a környék népszerűsége miatt, minden korosztály számára tökéletes választás lehet, és nem utolsó sorban, befektetési céllal történő megvásárlásra is ajánljuk, mert a jó kiadhatóság várható értéknövekedéssel is párosul.
Az ingatlan rugalmasan megtekinthető. (Tehermentes, akár 2-3 hónap alatt birtokba vehető)
Megtetszett az ingatlan, de nem áll rendelkezésre a teljes vételár? Az OTP Bank erre is tud megoldást. Jogosultság estén igényeljen CSOK PLUSZ-t, vagy kérje kedvező kamatozású hiteleink egyikét! Ügyfeleinknek díjmentességet, és soronkívüliséget biztosítunk!
További kérdésekkel, megtekintéssel kapcsolatban állok rendelkezésre a hét minden napján!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Nagykanizsa Zrínyi Miklós utca 21 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pál Miklós
+36 70 334