Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907959

GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda

56 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Házközponti
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

3. emeleti, ERKÉLYes, 2 szoba + nappalis, NEM a FŐÚTRA NÉZŐ lakás, 2 LIFTES házban!

Zalaegerszeg közkedvelt, Landorhegyi városrészében csendes helyen, jó állapotú lakást kínálok eladásra - közel a buszmegállóhoz, orvoshoz, gyógyszertárhoz, boltokhoz, közintézményekhez!

A szigetelt társasház 3.emeletén található otthon praktikus elosztású: 2 szoba, nappali, konyha, fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba, külön toalett, erkély, előtér kialakítású.
Valamint egy saját tároló is tartozik az ingatlanhoz, illetve a földszinten közös tárolók is szolgálják az ottlakók kényelmét.

A lakás pár éve nagyrészt felújításra került, belső elrendezése praktikus és kényelmes, a szobák világosak, tágasak, fűtése házközponti.
A felújítás során a burkolatok többsége megújult, új konyhabútor került beépítésre, a fürdőszoba és a toalett felújításra került, ahogy a nappali is, valamint a villanyvezeték szintén cserélve lett. A nyílászárók még az eredeti fa ablakok, de állapotuk kielégítő.

A társasház jó állapotú, tiszta, rendezett, homlokzati szigetelése pár éve újult, a lépcsőház nyílászárói cserélve lettek, tiszta lépcsőháza, 2 felújított liftje kellemes életteret kínál lakói számára.

Az ingatlan ideális választás lehet egyedülállóknak, családoknak, valamint elhelyezkedése révén befektetésre is kiválóan alkalmas.

A környék előnyös adottságairól sem szabad megfeledkezni, a közelben található szolgáltatások: orvos, gyógyszertár, boltok, iskolák, óvodák, bölcsöde és a buszmegálló is.

Az ingatlan per- teher és igénymentes, 1 tulajdonossal bír, birtokba vétele azonnal lehetséges!

Irányár: 31.500.000 Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 374649

Térkép

A hirdető elérhetősége

GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda

Juhász Judit
+36 70 883