Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906481

Duna House - Zalaegerszeg

100 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2019
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Zalaegerszegen a Jókai utcában, családi házas környezetben, kis lakóközösségű társasházban eladó egy 100 m2-es, nagy teraszos (26,08 m2) ingatlan elkerített zöld kis kerttel.
2019-ben épült, szigetelt, tégla társasház minőségi és tartós anyagok felhasználásával készült, amely garanciát nyújt a hosszú élettartamra.
A stílusos belvárosi, nappali + 3 szobás, földszinti, modern és elegáns lakás, kiváló alaprajzának és elrendezésének köszönhetően igazán kivételesnek tekinthető.Kedvelt kelet-nyugati tájolással rendelkezik. Harmónikus, elegáns ugyanakkor vidám design van jelen , ezáltal otthonos, barátságos és egyedi enteriőr jellemzi.
Energetikai szempontból kiemelkedő, egyedi mérésű és szabályozású kondenzációs gázkazánnal fűtött ( padló + radiátoros), valamint 2031. november 2-ig érvényes, szaldós napelemes rendszerrel ellátott ingatlanról van szó. A napelemes rendszer teljes mértékben lefedi a teljes elektromos energiafogyasztást, beleértve elektromos autó töltését is.
Komfortérzetét tovább növeli a hűtő-fűtő klíma rendszer és a riasztó. Az otthon melegét és biztonságát a 3 rétegű műanyag nyílászárók garantálják, melyek részben motoros, részben kézi mozgatású aluredőnnyel vannak felszerelve.
Az ingatanhoz tartozik egy saját udvar, felszíni autóbeálló, valamint tároló is. A terasz kényelmét motoros pergola fokozza, mely a vételár részét képezi.

További értéket képvisel az opció, hogy a lakáshoz dupla garázs is vásárolható, melynek mérete: 31,9 m2.

A társasház 616 m2-es közös udvara hangulatos és intim, amelyet kizárólag a lakóközösség tagjai használhatnak.
Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy modern, energiatakarékos és jól megközelíthető otthont vagy irodát keresnek a belvároshoz közel, ingyenes parkolási lehetőségekkel.

Ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését akkor kérem hívjon telefonon, hogy további bővebb információt oszthassak meg Önnel!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Zalaegerszeg

Halasi-Horváth Linda
+36 70 639