Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8892310

DH-Veszprém

34 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó lakás Veszprém belvárosában

Ez a Veszprém szívében található 34 m2-es földszinti garzonlakás ideális választás mindazok számára, akik egy kényelmes, felújított otthont keresnek, vagy befektetési célból vásárolnának ingatlant.

A lakás az elmúlt években teljeskörűen fel lett újítva, minőségi hideg-meleg burkolatokkal ellátott. Az ingatlan kényelmét növeli, hogy fűtéséről és melegvíz ellátásáról saját, lakáshoz tartozó kombi kazán gondoskodik. Otthonos kialakítás, egyedi design jellemzi az ingatlant.

A 4 lakásos, szigetelt társasház közös padláshasználattal rendelkezik, valamint az ingatlanhoz egy közös használatú kert is tartozik, ami lehetőséget nyújt pihenésre, grillezésre vagy akár kertészkedésre is. Emellett a rendelkezése áll egy lakáshoz tartozó 6,2 m2-es szigetelt tároló is.

A lakás elhelyezkedése rendkívül kedvező, hiszen Veszprém egyik csendes, de központi részén található, ahol a mindennapi élethez szükséges üzletek, szolgáltatások és a tömegközlekedés is könnyen elérhető.

Tökéletes választás egyedülállók vagy fiatalok számára is, akik nyugodt környezetre vágynak, mégis közel szeretnének maradni a városközpontjához.

Bővebb információért és személyes megtekintésért keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

DH-Veszprém

Bakondi Brigitta
+36 30 403