Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898531

DH-Veszprém

54 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1984
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Nappali + 3 szobás lakás az egyetem mellett
Kitűnő befektetési lehetőség!

Eladó Veszprémben, az egyetem közvetlen közelében, egy 3. emeleti, frissen felújított lakás egy 14 lakásos, szigetelt társasházban.
Az ingatlan különlegessége, hogy a szinten mindössze egy szomszéddal osztozik, így csendes és nyugodt környezetet biztosít. Fűtése gáz cirkó radiátoros tőleadókkal, a melegvízről bojler gondoskodik.

Az elmúlt 3 évben a lakásban szinte minden megújult, beleértve a hideg- és meleg burkolatokat, a konyhát, az árnyékolástechnikát, led világításokat, klíma felszerelését és a villanyhálózat bővítését.

Az épület külső szigetelése (15 cm) szintén ebben az időben történt.
Bár tulajdoni lap szerint (a tetőtér miatt) hivatalosan 54,5 m2-es a lakás, a valóságban jóval többnek érezni. A tetőtér ellenére tágas, szellős, világos és nagyon jó elosztásnak örvend a bruttó közel 100 m2-es ingatlan.A nappali mellett három fél szoba, konyha, kamra, tároló, fürdőszoba wc-vel és külön wc is kialakításra került.

A lakás nem csak kitűnő elhelyezkedésű, de mérete és elrendezése miatt akár nagyobb családnak, vagy egyetemistáknak is kiváló választás. Parkolás engedéllyel az ingatlan körül biztosított a lakóknak.

Tökéletes választás lehet pároknak, diákoknak vagy akár befektetés céljából! Ne maradjon le erről aa ritka lehetőségről Veszprém egyik legjobb környéken!

Bővebb információért és megtekintésért keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

DH-Veszprém

Molnár Evelin
+36 30 659