Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8873813

Veszprémi-OC

48 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Egy újabb kiváló lehetőséget kínálok azoknak, akik éppen ingatlant keresnek maguknak vagy befektetési célokra.
Eladó egy 48 nm-es, 2 szobás lakás Várpalotán, a Waldstein János utcában. Az ingatlan állapota átlagos, de azonnal beköltözhető, így az új tulajdonosok hamar otthon érezhetik magukat. A lakás fűtése gázkonvektorral történik, így a fűtésszámlák is kedvezőbbek lehetnek. Az ingatlan panorámája pedig igazán lenyűgöző, így a kilátás miatt sem kell aggódni. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás lehet mindazoknak, akik szeretnének kikapcsolódni a város zajától. A tulajdonos a lakást részben felújította. megújultak a nyílászárók és a villanyvezetékek is. Az ablakok NY-i irányba néznek. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a lakás közelében több parkolóhely is található. A tömegközlekedési lehetőségek pedig szintén kiválóak, így azok is könnyen eljuthatnak a lakáshoz, akik nem rendelkeznek autóval. A lakáshoz önálló tároló tartozik a pinceszinten.
Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot. Készséggel állok az Ön rendelkezésére, hogy segítsek Önnek a döntésben.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hívjon, nézze meg!
Irodánk segít eligazodni a bankok által nyújtott lehetőségeben.


#OtthonCentrum #lakás #ház #eladás #vétel #Veszprém #OC #Ingatlanadásvétel #eladva #Veszprémvármegye #Ingatlanközvetítő #Otthonszakértő #Albérlet #Ingatlaniroda #ingatlanos #szép #realestate #újlakás #újotthon #állás #álláskeresés #panel #panellakas #társasház #munka #instagood #családiház #szépházak #siker #homestaging #eladólakás #otthon #ingatlan #eladóingatlan #munkalehetőség #karrier

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Veszprémi-OC

Domokos Viktória
+36 70 412