Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916659

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

65 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Házközponti
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Vác, Deákvár központi részében eladóvá vált egy 65 négyzetméteres, 4. emeleti, 2,5 fél szobás, erkélyes, felújított, panel szerkezetű lakás. Megújult és jól kialakított belső elrendezése megfelelő választás lehet családosok vagy akár egyedülállóak részére is!
Belső elrendezésében található egy tágas, világos nyitott terű nappali, egy félszoba, mely gyerek, háló, akár gardrób szobának is használható. A konyhában beépített, gépesített konyhabútor került. A fürdőszoba és a mellékhelyiség külön van. A külön nyíló belső szobához, csatlakozik egy erkély is.
A felújítás során nagy figyelmet fordítottak a terek kihasználásra és a kényelem megteremtésére. Az eredeti elrendezést újra gondolva, az előszobából nyíló nagyszoba belső falát egy boltív váltotta fel, így a helyiség életterét megnövelve egy világos és tágas nappalivá változott. A konyha-étkező válaszfalát is kibontották, terében egy ebédlő asztal is kényelmes elfér. A szobákban parketta, a többi helyiségben járólap került. Az összes nyílászárót műanyag szerkezetű, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt ablakok váltották fel. A fürdőkád helyére zuhanykabin került beépítésre. A dél-nyugati fekvésű belső szobában klíma berendezés van mely kellemes hőérzetet biztosít a melegebb hónapokban. Az előszoba jobb oldali fala végig, egy jól kihasználható szekrénnyel beépített, így egy helyen biztosított a tárolási lehetőség.
Elosztása kiváló minden szoba külön nyílik, tágasak a terek és világosak a helyiségek jellemzik. A lakás ablakiból gyönyörű panoráma nyílik a város zöldövezeti részeire.
A társasház 1980-as években épült, (magas földszint + 4 emelet). A lépcsőház állapota jó, állagmegóvást folyamatosan végeznek. A lakáshoz tartozik egy zárható tároló. A havi közös költség 11.000,- Ft.
Fűtése a ház tetején elhelyezett központi kazánnal történik, mely biztosítja a fűtést és a meleg vizet, a hő leadása radiátorokon keresztül történik. A társasház meleg víz előállítását napkollektorok segítik, így költséghatékonyabb a havi díj elszámolása.
A berendezési tárgyak egy része a vételárár részét képezhetik igény esetén.
Parkolásra az utcán és a lakótelepen kialakított parkoló részekben, ingyenesen van lehetőség.
Deákvár jól kapcsolódik Vác többi részéhez, valamint Budapesthez is a közúti és a vasúti hálózaton keresztül.
Környezetében megtalálhatóak óvodák, iskolák, gyógyszertárak, élelmiszerboltok, ( CBA, Lidl), zöldséges, állatorvos , még kutyafuttató is van a közelben. A helyi járat buszmegálló a lakóépület előtt van, a vasút és busz pályaudvar gyalogosan 15 perc alatt elérhető.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Vajda Lívia
+36 30 820