Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895959

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

60 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Üllő dinamikusan fejlődő, kertvárosi részén kínálunk megvételre korszerű otthonokat, 2024. IV. negyedévi átadással.

A társasház megtervezése során a kor elvárásainak megfelelő megjelenésű, magas színvonalú, ugyanakkor család-centrikus, a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) támogatási követelményeinek megfelelő lakások létrehozása volt a fő szempont.

A tervezés eredményeként született meg a társasház Üllőn, Budapesttől 15 percre, az M0 autóút közelében, amelyben a mai kor kihívásainak és építési követelményeinek minden szempontból megfelelő, összesen 28 könnyen berendezhető, modern megjelenésű lakásból álló társasház, közös tetőterasszal.

A lakások változó méretűek, könnyen berendezhetőek, széles választási palettát nyújtva a családosok, fiatal párok és egyedülállók számára első otthonuk kiválasztása során.
A fűtést házközponti gázkazán biztosítja, a nyári hőségben a kellemes hőmérsékletről minden helyiségben elhelyezett hűtő/fűtő klímaberendezés gondoskodik!

Az épületben jellemzően nappali + 2 szobás, 60-70 nm közötti területű lakások találhatók, minden lakás rendelkezik erkéllyel vagy terasszal!

A telken belül nagy területű közös zöld park kialakítása volt a cél, a földszinten lévő lakások saját kertrésszel rendelkeznek, míg a felszíni parkolók a telek hátsó részén kerülnek kialakításra.

A tároló és felszíni parkoló a lakások mellé megvásárolhatóak.

A környék ellátottsága igen jó, a városközpont 15 perc sétával elérhető, a vasút sétálva 10 perc alatt megközelíthető.

Bölcsőde - 500 méter
Óvoda - 500 méter

Vasút - Üllő-Budapest-Nyugati pályaudvar, kb. 40 perc.
Távolsági busz - Üllő-Budapest-Kőbánya-Kispest, kb. 30 perc.
Budapest autóval 10 km, a városközpont 28 km.
Közlekedés - M4 autóút felhajtó 1,6 km.

M284523
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495