Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923720

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

57 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2013
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínálja Tatabánya városközpontjában a Béla Király Körtéren található, 57 m2-es, 2 szoba + hallos, 2. emeleti, közepes állapotú lakását!

Remek választás lehet amennyiben Önnek fontos szempont, hogy új ingatlanja frekventált, értékálló elhelyezkedésű legyen, kulturált lépcsőházban, jó lakóközösséggel, elrendezését tekintve a legnagyobb 2 szobás típusban.

Az ilyen elosztású lakások szobái közötti válaszfalak bonthatóak, áthelyezhetőek, valamint a hallban konyha is kialakítható, így a konyhából igény esetén még egy szoba nyerhető. De kiváló étkezőnek, dolgozósaroknak, vagy leválasztva akár gardróbnak is megállja a helyét.

Állapotát tekintve közepes állapotú, ablakai műanyagok (redőnnyel és szúnyoghálóval), bejárati ajtó biztonsági, a szobákban eredeti, jó állapotú parketta található, míg a többi helyiség járólappal burkolt.

A lakás nagyobbik szobája a Fő tér irányába tájolt, tehát Nyugati fekvésű, míg a többi helyiség a Gerecse hegységre néz, ezért a délelőtti órákban napfényes.

Bár elhelyezkedése városközponti, mégsem zajos, környezete parkos.

A nappaliban légkondicionáló berendezés található, míg a lakás biztonságát riasztóberendezés védi.
A lépcsőház kulturált, ami a jó lakóközösséget jellemzi, oldalfalai szigeteltek, azért a lakás penész és hőhídmentes.

A téli fűtésdíj 25.e Ft körül alakult (3 m3 melegvízzel), közös költség 11.600.- Ft.

Meghirdetett ingatlanunk tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik.

A közelben polgármesteri hivatal, egyetem, bankok, posta, busz és vasútállomás, pláza, Interspar, obi, Vértes agorája stb. gyalogosan elérhető.

Ha Ön kisebb lakásból költözne nagyobba, és Újvárosban vagy Dózsakertben lenne 1-1,5 szobás, felújított lakása fsz-2. emeletig, 4 emeletes épületben, akkor ebben a lakásban annak beszámítása megoldható értékegyeztetéssel.

A lakásban található előszobai gardróbszekrény, valamint a konyhabútor a vételár részét képezi.

Megköszönve megtisztelő figyelmét, amennyiben további információra lenne szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, várom jelentkezését.

Érdeklődni: Rácz Gyula

Ha nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, irodánk INGYENES és teljes körű hitel és állami támogatások ügyintézését vállalja, bankfüggetlen, nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi szakembereink segítségével.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Rácz Gyula
+36 70 367