Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8914746

-

52 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Fűtés Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Szombathely belvárosában nettó 52 m2-es alapterületű, plusz 6 m2-es erkéllyel rendelkező, kétszobás lakás saját, nagyméretű pince helyiséggel.


A négyemeletes társasház harmadik emeletén található tégla építésű ingatlan központi fekvésének köszönhetően kiváló közlekedési lehetőségekkel, infrastruktúrával rendelkezik. Az erkélyről páratlan panoráma nyílik a Kőszegi-hegységre, a szombathelyi "Oktogonra". A társasház külső homlokzata néhány évvel ezelőtt újult meg.


2007-ben történt jelentős felújítás: minden helyiségben burkolatcsere volt, új előszoba -, és konyhabútor, új gázsütő, mosogatógép került beépítésre, a fürdőszoba teljes mértékben megújult. A tágas nappali a plusz étkezővel látványos, boltíves megoldással kapcsolódik a konyhához. A hálószoba mellett található a fürdőszoba, amelyben elektromos radiátor biztosítja a hőt, a melegvizet gázbojler adja. A szobákban konvektorral lehet fűteni.


Saját, zárható, 5 m2-es pince helyiséggel rendelkezik, de közös kerékpártároló is használható.


Az ingatlan remek állapotú, tehermentes, azonnal költözhető. Bútorozottan vagy anélkül is megvásárolható. Közvetlenül tulajdonostól eladó.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gombás Mónika

+36 30 848