Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911302

JAVDERON777 KFT

54 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Szolnok, Széchenyi lakótelepen 54 m2 hasznos alapterületű harmadik emeleti erkélyes panel lakás eladó!
Az otthon két szobával, egy fürdőszobával, egy külön nyíló WC- helyiséggel, egy előszobával és egy erkélyel rendelkezik. A szobák laminált padló-, a többi helyiség járólap- és PVC-burkolatot kapott. A konyha és az étkező összenyitásával egy 15 m2 nagyságú helyiség lett kialakítva. A fürdőszoba és WC újraburkolása, a fürdőszoba akadálymentesítése korábban megtörtént. Az épület homlokzata eredeti normál állapotú. A külső nyílászárók egyike műanyagra cserélt, redőnnyel ellátott. A többi külső- és belső nyílászárók eredetiek, fából készültek, normál állapotban vannak. A bejárati ajtó új, biztonsági zárral ellátott. A közművek közül a háromfázisú villany ( 3x16 Amper ) körökre bontott rézvezetékre cserélt belső hálózattal, valamint a vezetékes víz és a csatorna rendelkezésre állnak. Az otthon melegéről egyedi mérővel ellátott távhő gondoskodik, radiátoros hőleadással. A hideg-, meleg víz, a villany, valamint a távhő mérésére az egyedi mérőórák rendelkezésre állnak. A lépcsőház felújított állapotú, tiszta, zárt, kaputelefonos rendszerrel nyitható, ezen kívül minden szinten négy lakásonként zárható a folyosó. A házban két hívó lift is van, melyből az egyik teherlift. A folyosón központi szemét ledobó is rendelkezésre áll. A parkolás az épület köré kialakított nyílt kocsibeállóban ingyenes. A lakás rezsi- és közös költsége alacsony. Az ingatlan mérete és elosztása miatt kiválóan alkalmas lehet fiatal családok, egyedülállók számára és bérbeadásra egyaránt. A közelben pár perc sétával minden elérhető: buszmegálló, iskola, óvoda, játszótér, posta, élelmiszer boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, drogéria, cukrászda és egyéb bevásárló egységek.
A hidetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garatálni.
A lakás jelenleg nem lakott, birtokba adás a kifizetést követően azonnal lehetséges.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitel lehetőségeivel, CSOK Plusz igénybevételével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Térkép

A hirdető elérhetősége

JAVDERON777 KFT

Szivos-Tóth László
+36 30 435