Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916259

OTP Ingatlanpont Csongrád

66 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1979
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kizárólag az OTP Ingatlanpontnál!
Szolnok frekventált részén, a vasútállomáshoz közel megvételre kínálok egy 66m2-es, hatodik emeleti erkélyes lakást rendezett, liftes házban!
A 2+1 szobás lakás kiváló elrendezésű, körbejárható. Az épület homlokzati hőszigetelést kapott, az ablakokat korszerű műanyagra cserélték és redőnnyel látták el, a bejárati ajtó szintén ki lett cserélve.
A szobák padlószőnyeggel vannak burkolva, a konyha, közlekedő, fürdőszoba, WC és a kamra linóleumos. Jelen állapotban is beköltözhető, de a jövőbeli tulajdonos a saját ízlésének megfelelően igény szerint alakíthatja ki a burkolatokat.
A fűtést és a melegvizet távfűtés szolgáltatja, a radiátorokra és a melegvíz órákra távleolvasós mérőket szereltek, így nem kell otthon tartózkodni, amikor leolvassák őket.
A közös költség ~13 000Ft, a gáz átalány a főzéshez ~5000Ft/3 hómap, a fűtés alapdíj ~6000Ft/hó.
A társasház frekventált környéken helyezkedik el. Nem a nyugalom szigete, hanem pezsgő, városi környezet, ahonnan minden könnyen elérhető.
A lépcsőház rendezett, igényes, csakúgy, mint a társasház külső környezete. A tetőn napelemeket helyeztek el, ami a lépcsőház közös területeinek áramellátását szolgálja. A folyosókon kamerákat is elhelyeztek, a még nagyobb biztonságérzet elérése érdekében.
A földszinten közös kerékpártárolók adottak.
Családoknak ideális választás, de befektetésnek is kiváló. A lakás tehermentes.
Az OTP Ingatlanpontnál teljeskörű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Segítünk a CSOK, babaváró, jelzáloghitel ügyintézésben. Elkísérjük ügyfeleinket egészen a kulcsátadásig.
További információért keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Dr. Szabados Éva
+36 30 309