Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8905313

Domus Plusz Partner Kft. (OC)

300 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2007
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szigetszentmiklós felkapott, csendes környezete várja Önt és családját a Tihanyi utcában. Az ingatlan kiváló állapotú, használt lakás, mely 140 négyzetméteren kínálja a kényelmet és a praktikumot.
A lakás tágas nappalija és amerikai konyhája, minimalista kialakítással rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő berendezési lehetőségeket.
A nagy belmagasság és a világos terek azonnal magával ragadják a látogatót.
A lakás három hálószobával rendelkezik, így ideális választás családok számára, akik szeretnék élvezni a tágas életteret.
A fürdőszoba modern berendezése és a kandallós nappali különleges hangulatot teremt, amely a téli estéket még meghittebbé varázsolja.
A tágas terasz tökéletes helyszín a pihenésre, vagy baráti összejövetelekre, miközben a kertkapcsolatos lakás előnyeit is élvezheti.
Vételár tartalmazza a bútorokat, a konyhát teljes gépesítéssel.
A vételárba beletartozik egy kinti nyitott és egy benti zárt autó beálló hely, a bútorzat és az elektronikai eszközök (200 cm-es TV , óriás projektor vászon + projektor kivetítő stb.). Továbbá a konyhához tartozó összes gép(TEKA sütő, TEKA mikrohullámú sütő, TEKA főzőlap, TEKA mosogatógép, TEKA szagelszívó). Az ingatlanhoz a telek végébe tartozik egy teljesen különálló kertes kisház, megközelítőleg 300nm -es füves kert résszel és nagy úszómedencével, + egy 30nm-es kis házzal és egy külső fedett sütögetős nyári konyhával. A kisház akár vendégházként is szolgálhat, mert víz, villany és fűtés is található benne. A medence fűthető.
A környék ellátottsága kiváló, hiszen a bevásárlási lehetőségek, iskolák és óvodák mindössze néhány percnyi távolságra találhatóak, így a mindennapi élet kényelmesen megoldható. A csendes utcák és a barátságos szomszédság, biztonságos környezetet biztosítanak a gyermekek számára. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen busz pár perc sétára, amivel Csepel központja elérhető, itt piac, SZTK, bankok, Csepel Plaza, HÉV is megtalálható. Ez a modern társasházban található medencés lakás nemcsak egy otthon, hanem egy életstílus választás is, amely a családi élet minden igényét kielégíti. A csendes környék és a minőségi kivitelezés egyedülálló lehetőségeket kínál a nyugodt életvitelhez. Amennyiben bármilyen kérdése lenne az ingatlannal vagy a környékkel kapcsolatban, kérem, ne habozzon keresni! Bizalommal állok rendelkezésére, hogy segítsek Önnek megtalálni álmai otthonát.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Domus Plusz Partner Kft. (OC)

Urbán Ákos
+36 70 412