Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923658

Budapest II. kerület Ganz utca 5-7 - OTP Ingatlanpont Iroda

52 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1989
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Lakihegy nyugodtabb részén található az ingatlan, egy sorház bal szélső lakásaként. Egyedülállónak, fiatal párnak, 1-2 gyermekes családnak, és a jól megérdemelt nyugdíjas éveket töltőknek is, tökéletes választás lehet ez a szuper otthon! A mérete és a lokációja miatt befektetésre/kiadásra is kiválóan alkalmas, aki pedig vállalkozóként gondolkodik, meg is találta a tökéletes lehetőséget, hogy szállásadóvá lépjen elő. Ugyanis az udvarban egy külön épületben, 3 egymástól elválasztott, külön bejárati ajtóval rendelkező, kiadható apartman felett gazdálkodhat, az épület befejezése után.

Az ingatlanok értékének egyik fontos bástyája a lokáció, és ebben ez az otthon is erős. Buszmegálló, háziorvosi rendelő, óvoda, játszótér 250 m-es távolságon belül található, és az Aldi sincs messze, nagyjából 500 m. A Duna-part egy könnyed sétával elérhető (kb 800 m), jó a kialakítása a természetet kedvelők számára, és gyerekeknek sem utolsó dolog, hogy vízparton játszva nőhetnek fel. A másik irányban a szántóföldeket lehet könnyen megközelíteni, és hódolni a mozgás iránti szenvedélynek. Az M0-ás pillanatokon belül elérhető, így a városba több úton is könnyen be lehet jutni.

Keskeny, szinte már romantikus szorgalmi úton lehet megközelíteni a kapubeállót, melyen át egy nagyjából 200 m2-es udvarra érkezünk. Ennek jelenleg csak egy része füvesített, de az új tulajdonos ezt kedve szerint alakíthatja. A lakás ablakai is ide, a kertre néznek, és a bejárati ajtó is itt található. Amint a küszöböt átléptük, egy kis közlekedőbe érkezünk, ami a konyhában ér véget, de előtte még ajtó nyílik az ingatlanban található két szoba közül a kisebbikre, aminek a mérete 12 m2. A két szoba kivételével a padlót dizájnos hidegburkolat fedi, míg a szobákban ízléses laminált padló található. A konyhából nyílik a wc-vel ellátott fürdőszoba, alapterületét tekintve 5 m2, amiben egy kellemes méretű kád is helyet kapott, a meleg vízről pedig bojler gondoskodik. Ahogy haladunk tovább, a fényes étkező részhez jutunk, és innen nyílik az utolsó szoba, aminek területe 26 m2, ez jelenleg az otthon szíve és mint nappali üzemel.

Az épület külső és belső felújítása 4 éve történt. Kívül az 5 cm szigetelésre kapott új vakolatot és festést, az ereszek cseréje mellett, belül pedig nem csak új festést, hanem a villamos vezetékek újrahúzását is elvégezték. A falazat tégla, padlás van, és kívülről megközelíthető, de nincsen használatban. A gáz a telken belül található, a ház oldalánál, de nincs bekötve, így a lakásban elektromos fűtés működik, hőleadó panelek formájában, és amikor szükséges, a hűtésről pedig egy légkondicionáló gondoskodik. A csatorna be van kötve az ingatlan mindkét épületébe, mint ahogyan a víz is.

A képeken is látható másik épület befejezése már az új tulajdonos feladata. Három egységből áll, mindhárom egyforma méretekkel rendelkezik 29 m2/db, amiből 2,8 m2 a vizes részeknek van elkülönítve. Ebből megvalósítható az eredeti kiadásra szánt 3 apartman elképzelés, de ha valaki saját magának vagy idősebb gyermekeknek szeretne kialakítani lakrészt, az is megoldható.

Összegezve: ez az ingatlan az ajtó, egy nyugodt természetközeli helyen való élethez, egy jó lakóközösséghez, és akár egy új, szuper vállalkozáshoz! A lakás jó állapotban van a 4 éve történt felújítás miatt, a szobák átgondolt elhelyezkedése pedig egy szuper családi fészek kialakítására ad lehetőséget. A hozzátartozó udvar pedig a leendő lakó fantáziája szerint alakítható.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest II. kerület Ganz utca 5-7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pető Zsolt Áron
+36 30 570