Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8908333

OTP Ingatlanpont Csongrád

45 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csak az Otp Ingatlanpontnál!!
Eladásra kínálunk Csongrád-Csanád Vármegyében Szentesen egy 45m2-es téglaépítésű lakás. A 3. emeleti, klímával felszerelt lakásban két szoba, konyha, fürdőszoba és külön WC található. A nyílászárók cseréje megtörtént, a padlózat parketta, és hidegburkolat amely jó állapotban van. A fűtést gázkonvektorok, a melegvizet gázos vízmelegítő biztosítja. Az ingatlan a város főutcáján helyezkedik el, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, és boltok.
Kiváló lehetőség fiataloknak, befektetőknek.
Az ingatlan per és tehermentes, egy hónapon belől költözhető.
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal! Vagy esetleg ingatlant adna el? Akkor is keressen bátran a megadott telefonszámon! Akár ingyenes árkalkulációt is szívesen végzünk Önnek, további kötöttségek nélkül!
Igény esetén ügyvédet biztosítunk, valamint kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabadfelhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Dr. Szabados Éva
+36 30 309