Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8914711

-

49 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • Kilátás Kertre néző
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szekszárd, Tolna vármegye székhelye, a Dél-Dunántúl gyöngyszeme, híres borvidékével és gazdag kulturális életével várja az érdeklődőket. Családok számára ideális környezetet kínál, kiváló iskolákkal és zöld területekkel. Jó tömegközlekedése lehetővé teszi a nagyvárosok, mint Pécs és Budapest könnyű elérését.


Megvételre kínálok egy 55 nm-es, 2 szobás, erkélyes, 1. emeleti lakást, szigetelt, liftes házban. Az ingatlan elosztása a következő: konyha étkezővel, 2 szoba, előszoba, spejz, fürdőszoba, külön toalett, valamint egy hangulatos erkély.


A lakás teljes körű felújításon esett át, új hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, modern villany- és vízhálózattal, valamint új hideg és meleg burkolatokkal rendelkezik. A falak frissen festettek, így azonnal költözhető. Az újszerű beépített konyhabútor a vételár részét képzi.


Fűtése távfűtés, egyedi méréssel, és 2 hűtő-fűtő klíma is biztosítja a kényelmet. Az ingatlan csendes, zöldövezetben található, mégis közel a központhoz. Ennek köszönhetően kiváló infrastruktúra jellemzi, hiszen a közelben orvosi rendelő, iskola, óvoda, gyógyszertár és boltok is könnyen elérhetők. Számos közművelődési és művészeti intézmény is megtalálható a környéken, ezért ideális választás lehet a kulturális programok kedvelőinek is.


Megtekintés kizárólag irodánkkal, előre egyeztetett időpontban lehetséges!


Ár: 29,9 M Ft


Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon még ma!

Térkép

A hirdető elérhetősége

László Zsolt e.v.

Csekéné Tamás Anikó
+36 30 682