Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8915861

Otthon Centrum - Szekszárd, Széchenyi u. 61.

57 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1978
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szekszárdon városközpontban 5. emeleti, erkélyes lakás eladó!

A városközpont kellős közepén áll a 9 emeletes épület ahol a lakás található. 57 m2-es a tulajdoni lap szerint, 2 nagy szoba áll a rendelkezésünkre. A helyiségek elrendezése a tájékoztató jellegű alaprajzon látható. Itt aztán tobzódhat a fantázia! 10 éve nem lakták a lakást, azóta történt egy teljes ablakcsere, a konyhabútort sem használta még senki (Blanko mosogatóval!) és a konyhai villanyvezetékek is rézből vannak. A bejövő áram 25 amper erősségű. Ezen kívül a befejezés az új tulajdonosra vár! Annak ajánlom aki kifejezetten felújítandó lakást keres! Akár a helyiségek rendeltetése is változtatható, többféle átalakítás lehetséges!

A ház zsalus technológiával épült, betonból. Két lift is található a házban, a fűtést és meleg vizet egyedi mérős távfűtés biztosítja. A fogyasztásmérőket és fűtőtesteket cserélték! A közös költség 12.410 Ft/hó.

Központi elhelyezkedésének hála, gyalog elérhető minden fontos intézmény, boltok, szórakozási lehetőség... Több parkolási lehetőség is adott a ház körül és annak sem kell kétségbe esni aki busszal közlekedik, hiszen távolsági és helyi járatos buszmegállók is séta távolságra találhatók.

Kérlek hívj, ha megfogtak a képek! :)

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Szekszárd, Széchenyi u. 61.

Pintér Dániel
+36 70 461