Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906752

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

54 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Székesfehérváron, a Vásárhelyi utcában, rendezett, kultuált lépcsőházban, teljesen és igényesen felújított, amerikai konyhás, 2 hálószobás, erkélyes lakás eladó!

A ház átesett egy panel programon, 5cm szigetelés van a ház falain kívül és az ablakok is ki lettek cserélve. Az ablakokon redőny és szúnyogháló van.

A lakás a 4. emeleten található. Az ezzel járó esetleges gondoktól nem kell tartani, mert a plafonon beázás nincsen sehol, a lakás pedig nem melegszik fel, mert a nappaliba egy új klíma lett felszerelve. Egy kicsit lépcsőzni kell, viszont fentről nem hallani a szomszédokat, mert nincsenek.
A társasházban a lakóknak nincsen elővásárlási joga, így nem kell attól tartani, hogy egy szomszéd gyakorolni fogja azt!

A házba nincsen bevezetve a gáz, minden elektromos! A lakásban réz kábelek vannak. A hálózat 3x16 Amperes plusz van 1x16A teljesítménykizárt (régi nevén éjszakai) árammérő.

A konyhában könnyen takarítható elektromos főzőlap és elektromos sütő van.

A lakásban távfűtés van, a meleg vizet pedig egy újszerű, 2 éves, garanciális Ariston villanybojler biztosítja teljesítménykizárt (?éjszakai?) áramról.

A lakásban a vízcsövek is ki lettek cserélve jó minőségű darabokra.

A szomszédok csendes, rendezett emberek. A lépcsőházban nincsenek problémás lakók, a bicikliket nyugodtan kint merik hagyni a lépcsőházban. A társasház anyagi helyzete rendezett. A közös képviselő független cég. A közös költéségben benne van a szemétszállítási díj és a társasház biztosítása + közvilágítás + takarítás.

A ház mellett közvetlenül szép, új játszótér található a gyermekeknek.

Kedvezményes kamatú hitellel, teljeskörű ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket díjtalanul, az adásvétel és ingatlanátírás teljes lebonyolításával.
M286588
További kérdések esetén várom hívását, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

Bocsor István
+36 70 622